02/2280-200, 041/466-145
info@amdmtt.si
Lange this year there is a senior version of fake rolex the ladies watch, that is Little Lange 1 Moon Phase, why this is the senior version of the ladies watch? Because it is not only the case is 18K rose gold, and dial, the pointer is all solid 18K gold system, while the hublot uk dial is decorated with a full twist. As a member of the Lange 1 family, the watch is equipped with L121.2 movement, the use of Lange homemade balance spring and eccentric weight balance wheel, double barrel box to rolex replica watches provide 72 hours of power, which is the second generation of 2015 Lange 1 series come out After the new configuration. And, this is Lange for the first time the moon phase made of white background, consistent with the color of the dial.

Zgodovina društva

AVTO MOTO DRUŠTVO MTT je bilo ustanovljeno leta 1959 in takrat štelo 67 članov, 3 avtomobiliste, 42 motoristov in 22 podpornih članov. Društvo je začelo delovati kot krožek Mariborske tekstilne tovarne, katera je takrat imela znaten posluh za razvoj avto moto društva. Takratne dejavnosti društva so bile: srečanja članov, lov na lisice, rally vožnje, klub radijsko vodenih modelov, klub veteranov, moto klub enduro in alfa klub. Društvo AMD MTT je bilo tudi prireditelj več državnih prvenstev uličnih dirk po mestu Maribor in državnih prvenstev v GO-kartu. Delovanje društva je pričelo v skromni najemni pisarni brez kapitala. Ker je število članov iz leta vleto naraščalo se je društvo določilo da prične z izvajanjem investicijskega programa. Tako je v letu 1973 pričelo z novogradnjo prvega objekta servisno delavnico, v letu 1975 se je pričel graditi nov poslovni objekt za potrebe članstva, avto šole in turistične dejavnosti in leta 1978 pričeli z izgradnjo prve avtomatske pralne steze v Mariboru.

V letu 2003 je društvo zašlo v resne finančne težave in se odločilo, da ukine dejavnost avto šole.

V letu 2004 je društvo izgubilo status pooblaščenega serviserja za vozila DAEWOO in s tem posledično zašlo v hudo finančno krizo iz katere ni našlo realnega izhoda, zato se je vodstvo društva odločilo, da se tudi servisnadejavnost ukine in se vključno z zaposlenimi in s poslovnimi prostori odproda.

Tako ima društvo sedaj samo eno dejavnost in sicer nepridobitno dejavnost članstvo.

Društvo je štelo konec leta 2013 3.300 članov.